درس بیومکانیک بافت فرصتی برای درک عمیق مطالبی را به شما می دهد که ممکن است قبلاً در دروس دیگر، بخصوص در مهارت های کار با بافت های بدن، با آنها آشنا شده باشید ولی در آن هنگام دلیل آنرا فرا نگرفتید. در ادامه تجربیات دوستان ترم های گذشته را در مورد این درس می بینیم با این هدف که با استفاده از آنها، تجربه ای بهتر را برای خود رقم بزنیم.
سلام
بسیار خشنود هستم که به لطف دکتر سنجری با مفاهیم پایه ای بیومکانیک بافت از قبیل نمودار های تنش و کرنش به طور کامل آشنا شدم.
بنده به عنوان دانشجویی که کلاس بیومکانیک را با دکتر سنجری گذرانده ام چند توصیه برای دانشجویان بعدی دارم:
۱. هر جلسه صدای استاد را ضبط کنید و نکات مهم هر جلسه را یادداشت کنید و سعی کنید در همان شب صدای ضبط شده را مرور کنید.
۲. حتما منابع رفرنس این واحد مثل کتاب پنجابی را در فواصل دو جلسه مطالعه کنید.
۳. اگر فرصت کردید سایر منابع بیومکانیک مثل کتاب نوردین را نیز مطالعه کنید.
۴. از تمام کتاب های رفرنس نوت برداری کنید.
۵. قبل از هر جلسه تمام نوت های خود را مرور کنید تا برای نظر سنجی آماده باشید😊.
با آروزی موفقیت برای تمام عزیزان
با سلام و احترام؛
از دانشجویى که فرصت یادگیرى بیومکانیک بافت را سپرى کرد
به همه ى دانشجویان عزیز که فرصت یادگیرى بیومکانیک بافت را پیش رو دارند:
• براى هضم بهتر مطالب حتما کتاب مرجع زبان اصلى مطالعه شود.
• کلیشه ى درس هر روز همان روز از ابتدا جدى گرفته شود.
• سر کلاس لزومى به یادداشت بردارى نیست و تمام تمرکز را به یادگیرى معطوف کنید.
• اگر مواجهه با این درس دشوار به نظر میرسد اُمّى برخورد کنید! (یعنى در مطالعه صرفاً به شکل ها و نمودار ها توجه کنید و بعد که سوالات در ذهن شما شکل گرفت سراغ نوشتار بروید.)
توضیح دادن آنچه آنچه سر کلاس یاد گرفتید براى بیماران به زبان ساده، به عمیق شدن دانش شما کمک میکند.
با آرزوى موفقیت🌱