اختلالات راه رفتن در فلج مغزی

مخاطبین اصلی این کتاب، علاقمندان به موضوع راه رفتن در افراد دچار فلج مغزی هستند. تفاوت این کتاب با کتابهای مشابه این است که در یک اقدام بین رشته ای، نویسندگانی با سه تخصص مختلف شامل کاردرمانی، ارتوپدی فنی و بیومکانیک به تألیف آن پرداخته اند. برخی از مباحث کتاب عبارتند از: علل و درمان، ارزیابی های بالینی و پیشرفته آزمایشگاهی، مفاهیم بیومکانیکی، آنالیز حرکت، الکترومیوگرافی سطحی، الگوهای راه رفتن و مدلسازی. از اینکه در کنار  دیگر مؤلفین، نقش کوچکی در پدید آوردن این اثر داشته ام، خوشحالم.

GBookCover07

3 دیدگاه در “اختلالات راه رفتن در فلج مغزی

  1. با سلام
    به نظر من خوندن اینگونه کتاب ها برای افرادی مثل من که علاقه به درمان بیماران نورولوژی دارن میتونه کلی مفید باشه.متاسفانه بیشتر همکاران فیزیوتراپیست فقط روی درمان بیماران ارتوپدی وقت گذاشتن وحتی یک ارزیابی ساده از یک بیمار نورولوژی نمیتونن داشته باشن. به نظر من واقعا مهمه که یک فیزیوتراپیست حداقل بتونه الگو های متفاوت در راه رفتن رو در بیماری های مختلف بدونه و بتونه اون ها رو از هم تمیز کنه.
    ممنون بابت معرفی این کتاب

  2. یه نکته خیلی جالب در مورد چرخش داخلی که حین کراچ گیت که در بچه های CP وجود داره کتاب کینزیولوژی نورکین لوانجی نوشته بود که : چرخش داخلی ران که حین کراچ گیت در بچه های CP مشاهده میکنیم به دلیل افزایش گشتاور اینترنال روتاتور های هیپ حین فلکشن هست و ربطی به الگوی اسپاستیسیتی نداره . شما نظری دارید در این مورد ؟

    1. سلام
      الگوی اسپاسیتی عضلات پسوآس، گراسیلیس موجب افزایش گشتاور داخلی و چرخش فمور به سمت داخل در کراچ گیت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*